KÄRA LILLA HÄST

Hade en så jävla härlig dag igår i det underbara vädret. Åkte med min kära svärmor till stallet och red ut i en timme utan jacka, mmm. Såg dessutom två FALKAR! Jag som fullkomligt älskar rovfåglar blev alldeles till mig. 
 
 
 
 
Blev hur svettig som helst av att trava i ca 10 minuter med bara en tunn hoodie på mig. ÄLSKAR DETTA VÄDER. Sjukt hur mycket vädret påverkar mitt humör, kände mig helt lycklig igår när jag var ute ett par timmar. Därför ska jag försöka släpa ut min bättre hälft nu. Väl mött!

VÅRENS FÖRSTA DAG

Så kändes det i alla fall igår. Jag och Linnea satt och N J Ö T av solen, drack kaffe och citronlemonad, köpte solglasögon, gick hem och chillade med Emelie och Elsa på balkongen och sedan spelade vi super mario bros större delen av eftermiddagen. En jävligt bra ledig dag. 
 

♀ 8 MARS ♀

8 mars. Internationella kvinnodagen. Ingen dag jag vill höra "grattis" utan en dag då alla borde stå upp för kvinnors rättigheter. ALLA kvinnors rättigheter. Det försökte vi göra genom att gå från Gustav Adolfs torg till Götaplatsen med ca 5000 andra fina människor. 
 
 
Krossa sexismen! Puss! 
 

CRAZY CAT LADY

Nu har Mollgan bott här i snart två veckor och i snart en vecka har det varit någorlunda lugnt här. Katterna är inte direkt bästa vänner än men de accepterar varandras närvaro, Charlie förvandlas inte längre till ett odjur varje gång hon får syn på Mollgan. De äter tillsammans och leker en hel del, även om de ibland ryker ihop på riktigt. Jag hoppasju såklart att de så småningom ska krypa ihop och sova tillsammans, men men. VEM VET!